Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

"Willem kruipt in de huid van zijn klant, kent de markt en kan dat wat de klant eigenlijk voor ogen heeft vertalen in herkenbare, onderscheidende en vernieuwende Concepten en Producten. Eén Professionele Verademing, puur werkplezier, trendsettend"
Louis Peperzak, co-owner The Funny Food Factory

"In een visverwerkings- en distributiebedrijf van ons in Vlaanderen, dat zich richt op de Benelux, hadden wij ruimte voor een vleesverwerkend bedrijf. Het idee was om daar een Nederlands bedrijf voor te benaderen, omdat daardoor voor zo een bedrijf de mogelijkheid ging ontstaan om ook in België actief te worden. De vraag was alleen welk Nederlands vleesverwerkend bedrijf dat zou kunnen zijn.
Willem pakte die vraag snel op en wees ons op de te nemen hindernissen, met name op het gebied van verschillen in producten en culturen.
Toen hebben wij besloten om niet in zee te gaan met een Nederlandse vleesverwerker."
Maiko van der Meer, CEO Marine Harvest Consumer Products

"Ik heb Willem Venemans leren kennen als persoon met veel kennis, kunde en ervaring op commercieel gebied. Dit geldt in de gehele Nederlandse food-markt maar in het bijzonder voor de markt van de verse en koelverse maaltijden.
Willem weet heel goed waar hij over praat en is makkelijk in de omgang. Het bedenken van nieuwe initiatieven kan je zonder problemen aan Willem overlaten."
Aner Kapic, directeur Gebroeders van der Ende